De factuur wordt via email verzonden of u krijgt deze op papier mee. Deze kunt u voldoen middels een overboeking via de bank. In de praktijk is geen pinautomaat. De factuur kunt u evt indienen bij de zorgverzekeraar voor een gehele of een gedeeltelijke vergoeding.

1e consult


Osteopatisch consult van 60 minuten bedraagt € 90.

We beginnen met een uitgebreid vraaggesprek. Daarna volgt het onderzoek, bespreken we het behandelplan en starten hiermee.

Vervolg consulten


Osteopatisch vervolg consult van 45 - 60 minuten bedraagt € 80.

We evalueren de vorige behandeling en gaan verder met het behandelplan.

Voor het maken van een afspraak is geen verwijzing van een huisarts of specialist nodig. Osteopaten staan open voor samenwerking en overleg met andere disciplines in de gezondheidszorg.

Annuleren van een afspraak  Het annuleren van een afspraak dient telefonisch of via email minimaal 24 uur van te voren te gebeuren. Niet nagekomen afspraken worden in rekening gebracht.

Vergoedingen


Osteopathie Barneveld is geregistreerd bij de Nederlandse Vereniging voor Osteopathie (NVO) waardoor de meeste zorgverzekeraars in Nederland de kosten van osteopathie geheel of een gedeelte ervan vergoeden. Dit is afhankelijk van de polis, die u heeft afgesloten. Kijk dit even na of  neem anders contact op met uw zorgverzekeraar.

Op de website van de NVO (Nederlandse Vereniging voor Osteopathie) vindt u meer informatie omtrent vergoedingen. Klik hieronder voor een overzicht van de vergoedingen voor 2020.

meer informatie omtrent vergoedingen NVO >